Peptalk Week 17 2020

Zoutkristallen, Healing Angels, Frequentie, Wat je aandacht geeft groeit, Laat los wat je frequentieverhoging stopt, kies gezondheid, kracht, vitaliteit.

Healing Angels workshop 26 april: https://lisetteanne.com/winkel/the-healing-angels-of-the-energy-field-april-2020/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

James Redfield Boeken

Gisteren plaatste ik een berichtje over de Celestijnse Belofte van James Redfield. Na het eerste boek, zijn er meerdere boeken van hem verschenen. Ik heb ze allemaal gelezen, en ze staan allemaal hier in m’n boekenkast, Het eerste boek vond ik, persoonlijk, het beste maar de rest mag er ook

Wat is een programma en waarom?

Ik krijg veel vragen over wat een programma is en hoe het werkt? In onderstaande video leg ik dit uit.

Uitleg dunner wordende sluiers in aanloop naar Samhain

Zondag 1 november: TRANSFORMATIEDAG