Lisette-Anne Geen categorie Peptalk Week 19 2020

Peptalk Week 19 2020

Vrijheid, Engelen en Mediumschap. Denk eraan: onze gedachten zijn vrij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Peptalk Week 52 2019. Hoe weet je dat wat je hoort, van het Allerhoogste is?

Heilige Geest & Heilig Hart Healing

Op zondag 5 juni 2022, eerste Pinksterdag, trad ik door middel van een zelftrouw ceremonie in het huwelijk met mezelf. Het was een hele mooie, warme, liefdevolle en bijzondere dag. Voor de gasten (en mezelf) voerde ik een healing/meditatie uit ter ere van Pinksteren. We maakten een hartverbinding met de

Spiritualiteit is: doen wat je hart je ingeeft

Er wordt me vaak gevraagd hoe ik op mijn spirituele pad ben gekomen. Voor mij was het, zoals voor zoveel mensen denk ik, na een heftige periode in mijn leven. Na in het buitenland te hebben gewoond kwam ik in januari 2000 terug naar Nederland. Mijn echtgenoot en ik waren