Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: je frequentie verhogen

Spiritualiteit is: je frequentie verhogen

Het verhogen van je frequentie gaat gepaard met veranderingen. Soms ingrijpende veranderingen waar je niet op zit te wachten en je ego al helemaal niet. Je ego zal er altijd alles aan doen om de status quo te bewaren. Dit betekent concreet, dat wanneer jij een actie onderneemt waarbij je huidige situatie onder handen genomen wordt, en jouw situatie zal veranderen, je ego zijn/haar hakken in het zand zet en de verandering zal proberen tegen te houden of op z’n minst af te remmen.

Er zijn vele termen in omloop voor het woord verandering; transformatie, transmutatie, metamorfose. Hoe je het ook noemt, welk labeltje je er ook aanhangt, je gaat van de ene situatie, door middel van het aanpassen van bepaalde zaken in je leven, naar een nieuwe situatie waarin je leven anders is dan eerst.

Frequentieverhoging doet dit ook.

Het begint met een gevoel dat je iets meer wilt, je wilt iets anders. Wát weet je niet, maar je weet wél dat je dít niet meer wilt. Het begint te borrelen in je. Je lichaam is niet meer het allerbelangrijkste, je weet “ineens” dat er ook iets anders is. Je voelt dat je dat andere beter wilt leren kennen. Je begint “andere” boeken te lezen. Er komen steeds meer “toevalligheden” in je leven voor. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Je bent als een spons die gretig alle nieuwe informatie opzuigt. Je gaat cursussen volgen, je gaat je verdiepen in “alternatieve” therapieën. Je omgeving vind je maar raar en vreemd. Je vind het eng, maar je voelt een te grote drang en je zet je zoektocht voort.

Je begint fysieke klachten te krijgen. Door het openstellen van je geest voor nieuwe informatie, ben je al begonnen met het je openstellen voor nieuwe energieën en andere frequenties. Je lichaam kan deze verhoogde energie nog niet aan (denk: je lichaam was gewend aan 250 watt en nu duw je regelmatig 500 watt of 1000 watt door je tere zenuwen heen) en gaat protesteren en pijn doen. Je krijgt allerlei vage klachten, oude kwalen komen terug, je bent moe, je bent geïrriteerd, je lontje is korter. Je hebt zo’n pijn in je hart(chakra) dat je denkt dat je een hartaanval krijgt. Je gaat naar de huisarts en die kan niets vinden. Het zit tussen je “oren”. Je kunt niet slapen. Je hebt het concentratievermogen van een halve sinaasappel en je voelt je af en toe gewoon prut. Daarbij ben je ook nog verkouden en komt je koortslip opzetten. Je partner begrijpt je allang niet meer. Dit zorgt ervoor dat je je beter wilt voelen en je zoektocht breidt zich uit en je gaat nóg meer informatie verzamelen.

Je frequentie verhoogt en blokkades komen aan de oppervlakte. Situaties en emoties waarvan je dacht dat je die verwerkt had, komen in volle glorie terug. Bij een verhoogde frequentie kunnen lagere frequenties zich niet langer in stand houden. Het is tijd om te gaan opruimen. Hier ga je óf in mee of je gaat in de contramine en verlangt weer terug naar de tijd dat alles “normaal” was. Als je hier in blijft hangen, dan kan deze fase vele jaren duren. De pijn wordt heftiger, het verdriet wordt heftiger. Dit gaat net zolang door totdat jouw grens bereikt is en…… dan wordt die grens nóg een stuk opgerekt en ga je dieper dan dat je ooit gedacht had te kunnen gaan. Nu begin je echt van slag te raken. Je hebt stress, je bent bang dat het nooit meer goed komt. Alles is je teveel en het liefst zou jij een winterslaap houden. Dit is de fase waarin echtscheidingen plaatsvinden, geheimen aan het licht komen en alles wat je niet onder ogen wilt zien “tadaaa” zegt. Alles wat een lage frequentie heeft komt bovendrijven.

Je zet dapper door en gaat met je emoties aan de slag (toch maar wel dan, een beetje tenminste). Je denkt dat je het allemaal wel zélf kunt, want therapie is voor diegenen die óf gek zijn óf zwak zijn en jij bent geen van tweeën. En afgezien daarvan zou je partner het gek vinden dat je geld aan zoiets als hulp of therapie uitgeeft. Uiteindelijk luk het je, met of zonder hulp, om de hogere frequenties toe te laten. Verder naar beneden kun je niet meer, dus dan maar naar boven (the only way is up). Dit doe je overigens wel onder protest. Ook hier steken allerlei lichamelijke klachten de kop op. Spieren en botten doen pijn, organen doen maar een dotje. Verslavingen (tv, suiker, cafeïne, alcohol of zelfs drugs) staan klaar om je te vergezellen op je pad. Je leven is een grote chaos en je bent in staat om op te geven. Maar dan…..

Kun je ineens van een afstandje naar jezelf en je situatie kijken en je ziet dat je ego op het punt staat om een stapje opzij te doen. Je ego heeft echt álles geprobeerd om jou daar te houden waar je was. Maar, je frequentie is gestegen, de energieën zijn nu zo hoog dat je je ego kunt overmeesteren. Je dankt je ego voor z’n hulp (het wil alleen maar behulpzaam zijn), en laat je ego los……… Nu zoek je wél hulp bij een coach, een therapeut, je verdiept je in engelen of vindt je heil in een religie. Wat het ook is, je zoekt hulp.

Nu ga je eindelijk de ontspanning in. Je laat los. De bal die je zo krampachtig onder water gehouden hebt, laat je los en laat je meedrijven met de stroom. Je gaat zelf ook met de stroom mee. Nu voel je pas hoe moe je bent. Nu erken je dat je al die tijd tegen de stroom in hebt gezwommen. Je voelt nu heel goed wat goed voor je is en wat verkeerd. Je maakt steeds betere keuzes en laat alles en iedereen los minder goed dan…… 100% 😉 Je voelt je steeds beter. Je hersenen doen het weer. Je begint weer te stromen en te stralen. Je weet weer wie je bent! Jij bent goed, precies zoals je bent! Je wordt contemplatief, je gaat denken en voelen combineren en het liefst trek jij je in alle rust en stilte terug. Wellicht ontdek je ineens de natuur! Het is wel leuk allemaal, maar alles is anders en niets past meer en je weet eigenlijk niet wat je ermee aan moet. Je weet dat je je goed voelt maar het oude is weg en het nieuwe is nog vreemd en onwerkelijk. Je gaat prioriteiten stellen. Je gaat je openstellen voor mystieke zaken, De Universele wetten, meditatie, Zijn, Zen. Je voelt alsof je eindelijk het lek boven hebt, je voelt je beter dan in tijden, maar….. wat nu?

Vanaf nu wordt het alleen maar beter. Je begint te zien, te voelen en te ervaren waarom je deze keer op aarde bent. Je vindt je verhoogde frequentie leuk! Je kunt het steeds beter en steeds hoger vasthouden. Je blijft beter bij jezelf. Je trekt minder of zelfs niets meer van anderen aan en je gaat je eigen weg. Je intuïtie neemt toe. Je denkt stiekem aan een eigen praktijk als therapeut of coach. Je voelt dat je anderen kunt helpen. Je geeft je over aan de flow. Je doelen bereik je steeds makkelijker.

Door wat je mee hebt gemaakt weet je nu dat er niet zoiets is als afgescheiden zijn. Alles is een. Je ziet dat iedereen een eigen taak heeft en laat de lessen bij de ander en pakt alleen je eigen lessen op. Het lijkt alsof je dagelijks nieuwe inzichten krijgt. Je voelt je compleet. Je bewustzijn neemt toe. Je ervaart een innerlijke rust en je compassie is gestegen. Alles is niet meer zwart en wit, je hebt kleur ontdekt! Wanneer je in deze fase zit begint je helderheid toe te nemen. Je begint steeds meer te zien, te horen en te voelen. Je maakt makkelijker contact met engelen/gidsen/entiteiten.

Eindelijk heb je begrepen dat alles liefde is, alles een is. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen staat van zijn. Je begrijpt dat het leven bestaat uit samenwerking. Je hart en jij werken samen. Jullie hebben een doel: gelukkig zijn en in liefde en licht leven. Energie is een onlosmakelijk onderdeel geworden van je dagelijkse leven. Je weet dat je met je eigen gedachten, je eigen werkelijkheid creëert. Je weet dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Je weet dat alles goed is. Je lichaam heeft zich aangepast aan de hogere frequentie en je voelt je licht en luchtig. Je weet wie je bent. Je weet wat je normen en waarden zijn. Je bent authentiek jezelf. Je bent daar waar je wilt zijn. Of…… toch niet?

Niet…… het hele proces begint van voren af aan (maar steeds op een ander niveau en met een steeds hogere frequentie), en zal doorgaan totdat je je laatste adem uitblaast. Maar, het goede nieuws: je komt steeds hoger in de energie te zitten en je frequentie neemt steeds meer toe. Je komt steeds weer opnieuw beter in je vel te zitten.

Klinkt dit bekend? In welke fase zit jij?

Kun je wel wat hulp gebruiken? Ik ben jouw spirituele coach. Stapje voor stapje help ik jou bij de veranderingen.

Klik HIER voor de mogelijkheden.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS