Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: voelen of het goed voelt en dan DOEN

Spiritualiteit is: voelen of het goed voelt en dan DOEN

Aan het einde van de film Annie uit 2014 zingt Annie het lied Opportunity, met hierin de teksten: “Opportunity is part luck, and so I’m putting on my best show” (kans is deels geluk en daarom zet ik mijn beste beentje voor) en “right here, right now, it’s time” (hier en nu, het is tijd). “Now I’m right here, and it’s time, ‘cause this is real, this is real, and it’s all mine. This moment is a gift, I won’t waste it.” (Ik ben hier en het is tijd, want dit is echt en allemaal van mij. Dit moment is een geschenk en dat verspil ik niet.)

Bovenstaande zie ik steeds vaker terugkomen. De tijd lijkt soms steeds sneller te gaan. Ik wil nog zo veel doen en voor ik het weet is er weer een dag voorbij! Wat wel helpt met het sneller gaan van de tijd en het benutten van elke minuut is om positief te blijven en kansen te zien bij elke uitdaging.

Een hele mooie quote van Winston Churchill is: “A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty”.

Je kent het wel: wanneer het leven je citroenen geeft, maak er dan limonade van!

Ook uit de film Annie, de scène dat ze samen in de helikopter zitten, waarbij Stacks zegt: “The harder I work, the more opportunity I get. You’ve got to play the cards you’ve been dealt, no matter how bad the cards are” (Hoe harder ik werk, hoe meer kansen ik krijg. Je moet spelen met de kaarten die krijgt uitgedeeld, hoe slecht de kaarten ook zijn.)

Waarop Annie vraagt: “But what if you don’t have any cards?” (Maar wat als je geen enkele kaart hebt?) Stacks antwoordt: “Then you bluff!” (Dan bluf je) of, zoals in het Engels gezegd wordt, ”Fake it till you make it” (Doe alsof het al zo is).

Stoppen met klagen en kansen herkennen.

Uit de slachtofferrol stappen.

Uit de ‘ja, maar’ fase stappen.

Stoppen met wroeten in het verleden en daar de schuld zoeken van hoe je leven nu is.

Stoppen met de ‘zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn’ modus.

Er is er maar één iemand die bepaalt hoe je leven verloopt en dat ben je zelf!

Zie jij moeilijkheden of mógelijkheden?
Zeg jij ‘nee’ of zeg jij ‘ja’?
Sluit jij je af en blijft alles bij het oude of sta jij open voor kansen en benut je die ook?
Waar een ander het opgeeft, blijf jij doorgaan?

Met engelen werkt het zo dat ze je kansen en mogelijkheden geven. Wanneer ze merken dat je deze kansen benut, zullen ze je nóg meer kansen brengen.
Wanneer ze je kansen brengen waar je niets mee doet, blijven ze geduldig wachten tot je er wel iets mee doet, maar ze zullen je minder snel een nieuwe kans brengen. Ze wachten tot je eerst die ene kans, die ze je reeds gebracht hadden, benut hebt.

Engelen hebben eeuwig de tijd, dus wanneer jij in het hier en nu je kans laat gaan, bieden ze je die kans gewoon aan in een volgend leven of een daarop volgend leven.

Wil je dus in dit leven; hier en nu vooruit, herken en erken dan de kansen en mogelijkheden die ze je brengen en benut ze.
Laat zien dat je kansen waard bent en gerichte actie onderneemt.
Toon dankbaarheid voor wat ze op je pad brengen en zeg “dank je wel” en “breng me meer a.u.b.”

Vraag en het zal je gegeven worden; vraag veel en ontváng veel. Denk dat je het waard bent; wéét dat je het waard bent.

Maak een BEWUST besluit om samen te werken met de engelen (of het Universum; God; de Lichthelpers; het Al; datgene wat bij jou past).

Overstijg je kleine ik en stap in de voetstappen van je gróte ik.
Stap in je gróte kunnen.
Stap in je gróte zijn.
Creëer jouw gróótste leven, simpelweg door ‘ja!’ te zeggen tegen elke mogelijkheid en elke kans die je krijgt te benutten.

Liggen deze kansen en mogelijkheden buiten je comfortzone?
Ja, hoogstwaarschijnlijk wel.

Maar daar ligt de groei.
Groei zit altijd buiten je gebruikelijke cirkel; als dat niet zo was, zou je altijd hetzelfde blijven.

Dus, de volgende keer dat je iets leuks/goeds/nieuws aangeboden wordt – iets wat bij jou past, binnen jouw waarheid en bij jouw gevoel – zeg dan ‘ja!’ en zie je leven ten goede veranderen.

Eerst voelen en dan doen!

Ik wens je alle succes!

Spiritualiteit is: voelen of het goed voelt en dan doen

Hoe voelen engelen voor jou? Nieuwsgierig naar wat engelen voor jou kunnen doen? Zondag 13 oktober geef ik een hele leuke engelen workshop: The Healing Angels of the Energy Field. In een dag ontmoet je 9 verschillende engelen en gaat met hun energie en hun boodschap voor jou aan de slag.

Ben je een snelle beslisser geef je dan NU nog op voor morgen: https://lisetteanne.com/nl/cursussen/healing-angels.html

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS