Lisette-Anne Geen categorie Whatsapp Reading

Whatsapp Reading

Wat  kan ik het beste doen om uit deze impasse te komen?

Wat kan ik doen om weer liefde toe te laten in mijn leven?

Ga ik nog een keer verhuizen?

Welke boodschap hebben de engelen op dit moment voor mij?

Vragen die vaak gesteld worden gaan over romantiek/liefde, gezondheid, werk/carrière, verhuizen. Alle andere vragen kunnen ook, alle vragen die jij hebt mogen gesteld worden. Je stelt wél een vraag over je eigen situatie (dus niet over je partner of volwassen kinderen, daarvoor heb je hun toestemming nodig en beter nog is dat zij de vraag zelf stellen).

De zomer is een goed moment om plannen te maken voor na de vakantie, het tweede deel van het jaar als het ware. Wat is er voor jou nu van belang? Wat is een aandachtspunt? Wat is jouw blinde vlek? Waar mag jij je nóg bewuster van worden?

Het is al weer een tijdje geleden dat ik dit (een Whatsapp reading) aanbood, maar er is weer ruimte ontstaan.

Een whatsapp reading is snel, makkelijk en je hoort mijn stem. Je stelt je (één) vraag aan mij via Whatsapp en ik ga zitten, trek een kaart voor je en spreek je boodschap in via Whatsapp stembericht.

Als je weet uit welke kaartendeck (zie foto) je een kaart wilt, kun je dit aangeven, anders laat ik mij leiden door wat de engelen aangeven.

Boek nu, app me op 06 – 20 74 92 70 en ik voer jouw reading zo snel mogelijk uit (binnen 24/48 uur, in volgorde van aanvraag).

Ik kijk er naar uit om voor jou te readen.

Lieve groet,
Lisette-Anne

*******************

p.s.
Actie loopt zolang ik dit voel, van € 33 voor € 25, pak je voordeel

p.s. 1
Boven op mijn boekenkast een deel van de verwerkte oogst. Ben druk bezig met alles te verwerken wat de tuin mij gunt. Heerlijk!

p.s. 2
Mocht er naar voren komen dat je een healing kunt gebruiken, dan zal ik dat aangeven, dit kun je desgewenst apart boeken.
Wat is fijner dan weer helemaal fit, energiek, stralend en gelukkig te zijn?

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS