Lisette-Anne Geen categorie Vaar een nieuwe koers met de Nieuwe Maan in Maagd.

Vaar een nieuwe koers met de Nieuwe Maan in Maagd.

**Verken de Kracht van de Nieuwe Maan op 15 september 2023**

Op 15 september 2023 om 03:39 uur staat de Nieuwe Maan in het aardeteken Maagd, en ze brengt een golf van verfrissende energie met zich mee. Maagd, bekend om haar dienstbare en bescheiden aard, inspireert ons om opnieuw naar onszelf te kijken en onze dagelijkse gewoontes te herzien.

**Verbeter Je Levensstijl**

Maagd moedigt ons aan om onze dagelijkse routines onder de loep te nemen en gezonde gewoontes aan te nemen. Dit is het perfecte moment om te beginnen met die dagelijkse wandeling, gezonder te eten en meer zelfgekookte maaltijden in te plannen.

**Een Nieuw Begin**

De Nieuwe Maan markeert altijd het begin van een nieuwe levensfase. Dit is het moment om nieuwe projecten te starten, nieuwe plannen te smeden en je leven op te ruimen.

**Mercurius Direct**

Goed nieuws! Vanaf 15 september tot 13 december staat Mercurius direct, wat betekent dat eventuele communicatieproblemen en verwarring worden opgehelderd. Dit is het moment om helder te denken en nieuwe contacten te maken.

**Stel Belangrijke Vragen**

Gebruik deze tijd om na te denken over wat je de afgelopen periode hebt bereikt en welke ervaringen belangrijke lessen hebben gebracht. Wat draag je bij je in de vorm van kennis en ervaring, klaar om te ontkiemen in de toekomst?

**Leer Luisteren naar je Innerlijke Wijsheid**

Dit is een tijd voor lange-termijnplanning. Als je weet waar je naartoe wilt, kun je nu de eerste stappen zetten. Luister naar je innerlijke wijsheid en voel hoe keuzes je beïnvloeden.

Bovenstaande punten en nog veel meer komt aan bod in de video van bijna een uur over de Nieuwe Maan op 15 september. Je krijgt informatie over wat specifiek deze maan voor jou kan betekenen. We nemen de tijd voor een gedegen, heerlijke diepe healing waarin voldoende ruimte is voor je om antwoorden te krijgen op belangrijke vragen die jou weer verder helpen op je spirituele pad. Je krijgt inzichten in de resultaten van de afgelopen periode en zet stappen voor een nieuwe koers.

**Transformeer je leven met de Nieuwe Maan van september 2023**

Boek deze video (staat al voor je klaar in de online lesomgeving) en  ga voor een diepgaande verkenning van de Nieuwe Maan op 15 september 2023. Leer hoe je deze energie kunt gebruiken om je leven te verbeteren, je gezondheid te optimaliseren, en duidelijke intenties voor de toekomst te formuleren.

Laat de Nieuwe Maan van september 2023 een bron van vernieuwing en transformatie voor je zijn. Doe mee en ontdek hoe je deze krachtige energie kunt benutten voor persoonlijke groei.

Boek hier: Nieuwe Maan 15 september 2023

#NieuweMaan #MaanInMaagd #PersoonlijkeGroei #Webinar #Transformatie #GezondeGewoontes #NieuweKoers

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS