Lisette-Anne Geen categorie Weet jij wat ik voor jou kan betekenen?

Weet jij wat ik voor jou kan betekenen?

Kreeg de vraag of ik ook huisreinigingen doe, energetisch en spiritueel natuurlijk, het stond  niet op mijn website.

Voorheen had ik wél alles (althans het meeste) van wat ik doe/kan op mijn website staan. Echter, na naar talloze coaches geluisterd te hebben dat ik “wel erg veel doe” en “het keuzeaanbod bij jou is zo groot dan de mogelijke klant keuzestress krijgt en daardoor niets boekt”’. En “het is beter wanneer je je maar op één aanbod richt”, heb ik mijn aanbod, mijn kunnen en mijn mogelijkheden drastisch aangepast op mijn website.

Ik vertrouw erop dat men vraagt of ik iets kan/doe.

Maar, misschien is dat wel helemaal niet zo.

Weet jij dat ik:

Kinesiologe ben? En daardoor alles kan spiertesten, wat bij je past, hoeveel, etc.? #kinesioloog

Weet jij dat ik:

Animal Communicator ben? Ik daarvoor de volledige opleiding heb gevolgd? Ik readingen doe/kan doen over jouw (huis)dier? Bijvoorbeeld, wanneer je hond dominant is? Je kat niet op de bak gaat maar ergens anders in huis? #dierentolk #animalcommunicator

Weet jij dat ik:

Schüssler Celzoutherapeute ben? En ik aan de hand van een gezichtsdiagnose jou kan vertellen welke mineralentekorten jij hebt? En hoe het er met jouw gezondheid voor staat? #schüsslercelzouten

Weet jij dat ik:

Lomi Lomi en Lomi Illi Ilii massagetherapeute ben? En dat ik jaren geleden de ene na de andere massageklant bij mij op tafel had? En dat ik die opleiding bij de beste van de beste heb gedaan, in Hawaii zelf? (bied ik niet aan momenteel). #lomilomi #lomiillililli #massagetherapeute

Weet jij dat ik:

Een healer ben? Testen, healen en jou in balans brengen kan ik als de beste. Er is niks fijners als iemand zich weer heerlijk laten voelen. En dat daar van alles en nog wat onder valt? Huisreinigen, entiteiten verwijderen, chakra’s in balans brengen, karma helpen oplossen, zorgen dat je weer in balans bent. Maar ook zaken zoals een huis voorbereiden op dat het in de verkoop gaat. De energie van de huidige eigenaar neutraliseren zodat een potentiële koper meer geneigd is om jouw huis te kopen. Energetische geschillen in een werksituatie. The sky is the limit. Jij kunt echt met al je healingswensen bij mij terecht! Echt, vraag het gewoon, heb alles al meegemaakt, gehoord, gezien en gedaan. Ik kijk nergens meer van op.  #healer #huisreiniging #entiteitenverwijderen #huisverkopen

Weet jij dat ik:

Een reader ben? En dat ik whatsappreadingen aanbied? Dat die readingen snel en efficiënt zijn? Dat ik een enorm enthousiasme antwoord geef op jouw prangende vraag? En dat je werkelijk ALLE soorten vragen aan me kunt stellen? Relatie? Werk? Verhuizen? Karma? Vorige levens? Ook hier: echt alles is me al een keer gevraagd. Stel je vraag gerust. Alles blijft veilig bij mij. En ik krijg/geef alleen door wat je dient te horen op dat moment. #reader #reading #engelenreading #whatsappreading

Weet jij dat ik:

Een praktisch spiritueel coach ben? En dat je bij mij ook een coachingstraject kunt starten? Waarbij ik je spirituele en persoonlijke ontwikkeling gedurende een langere periode ondersteun? #coach #spritueleontwikkeling #persoonlijkeontwikkeling #coaching

Weet jij dat ik:

Een Reiki master ben? En al jaren les geef in Usui Reiki?

Weet jij dat ik:

Een Spirituele Academie heb? Met honderden en honderden opnames. Alles op spiritueel gebied zodat jij je kunt ontwikkelen en kunt groeien. Je bewustzijn kunt verhogen en je frequentie kan laten uitbreiden. #spiritueleacademie

Weet jij dat ik:

De certificering tot Praktisch Engelen Werker® (ja! mét trademark!) aanbied. #praktischengelenwerker®

En, zo kan ik nog wel even doorgaan. En staat dit alles op mijn website, dat dan weer wel, maar op een verborgen pagina, waarvan ik je de link stuur bij interesse. Waarom alleen dan? Zie het begin: De keuzestress die het bij mensen oplevert wanneer ze zien waaruit ze allemaal kunnen kiezen. Ik ben een en en persoon, niet een of of persoon. Dus vraag, vraag, vraag gerust.

Mijn spirituele pad begon ik 2000. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel in 2007. Ik heb sinds die tijd heel heel heel veel gedaan, consulten, healingen, readingen, les gegeven. Ik kan heel veel op spiritueel en energetisch gebied. Staat het niet specifiek op mijn website? Vraag het dan gerust.

Dikke knuffel van mij, en, mocht je jezelf op spiritueel en persoonlijk gebied willen ontwikkelen: I am your woman!

Lisette-Anne

Dit is de link naar mijn winkel: hier kun je vinden wat ik wel doe op dit moment:  

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS