fbpx

Spiritualiteit is: magie toelaten in je leven

Ik was 8 en ik stond in de pauze op het schoolplein en vertelde andere kinderen wat ik van Sinterklaas had gehad. Ik werd uitgelachen en een jongen zei tegen me dat Sinterklaas niet bestond. Ik wilde het niet geloven.

Na schooltijd kwam ik huilend bij mijn moeder aan: “Mama, ze zeggen op school dat Sinterklaas niet bestaat”. Moeder: “Nee, natuurlijk niet, dat weet je best”.

Ik was kapot, mijn hart brak in 1000 stukjes. Ik was zo ontzettend verdrietig! Sinterklaas bestond niet? Maar ik GELOOF in hem. En ik krijg altijd cadeautjes!

Ik kan dat gevoel van intens verdriet en ongeloof nog steeds terughalen.

Na een dag of wat zag mijn moeder toch ook wel dat ik echt overstuur was en gaf aan dat ze al jaren dacht dat ik wist dat Sinterklaas niet bestond, maar dat ik deed alsof ik in Sinterklaas geloofde voor de cadeautjes. Dat was nóg een shock: mijn eigen moeder die dacht ik loog om cadeautjes te krijgen! Dat deed ook pijn.

Toen niet en nu niet doe ik me anders voor dan ik ben. Ik geloof wat ik geloof en dat doe ik omdat ik er in geloof, niet omdat ik denk dat het me iets oplevert.

Zo geloof ik in God, in Engelen, in Elfjes en natuurwezens, Opgestegen Meesters en Godinnen (en draakjes natuurlijk).

Ik geloof omdat ik voel dat het voor mij zo is. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik geloof dat, naast ons mensen, er nog een hele hoop andere wezens zijn met wie we onze wereld delen. Wellicht zien we ze niet, horen we ze niet en voelen we ze niet, maar ze zijn er wel degelijk.

Het is de menselijke arrogantie om te denken dat wij het middelpunt van het universum zijn en dat wij alleen zijn.

Natuurlijk zijn wij niet alleen.

Denk jij dat wij een boom kunnen laten groeien?

Denk jij dat wij de zon forceren op te komen?

Denk jij dat wij de maan beïnvloeden in plaats van andersom?

Denk jij dat wij de levenskracht leveren wat nieuw leven doet ontstaan?

Ik niet. Ik geloof dat er iets groters is, iets speciaals is, iets waaraan wij ons leven op aarde danken.

Hoe je het noemt, noem je het: God, Bron, Al, Universum.

Naast Bron is er ook nog MAGIE.

De MAGIE die ons leven nét iets leuker maakt

De MAGIE die er voor zorgt dat wij in wonderen kunnen geloven.

De MAGIE die er voor zorgt dat de wezens van de andere wereld zich aan ons tonen

De MAGIE die je hoop geeft

De MAGIE die je laat geloven dat er meer is dan “dit”

De MAGIE die een glimlach op je gezicht tovert wanneer je denkt aan iets “onmogelijks” wat tóch tot stand is gekomen.

Ik heb heel lang geloofd in magie. Ik geloof nog steeds in magie.

Zonder magie zou het leven maar saai zijn.

Zonder magie sterft mijn ziel een heel klein beetje af

Zonder magie jubelt mijn hart net iets minder hard.

Magie maakt het leven leuk.

Geloof jij in MAGIE? Laat jij al magie toe in je leven?

Nee? Start dan vandaag met het toelaten van magie in je leven.

Hoe?

Heel simpel:

“NU laat ik magie TOE in mijn LEVEN”.

“Ik sta OPEN voor de WONDEREN van het Universum”.

Ik OMARM alle MAGISCHE ZAKEN die in het Universum op mij wachten”.

“Alles zolang het is voor mijn hoogste heling en hoogste goed. Dit of iets dat beter is”.

Spiritualiteit is: Magie toelaten in je leven.

Wil jij wel wat -Praktische Spirituele- Magie in je leven? Dan is mijn e-book A-Z Praktische Spirituele Tips wat voor jou!

Mijn eigen boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Gratis Pinksteren Healing

Wat heb ik iets ontzettend leuks voor jou! Alleen ooit gegeven in de Passievol & Bewust VIP groep, nu, dit weekend GRATIS voor jou! DE Pinksteren Healing video (oorspronkelijk een FB live video). Zoals je weet, of niet, maar dan lees je het nu, ben ik buitenkerkelijk opgevoed en alle lessen

Verrot Lekker – zelf fermenteren eenvoudig, lekker & gezond door Christian Weij

Alleen al door te schrijven over dit boek, begint mijn speeksel te stromen. Maar, ik ben dan ook gék op gepickelde groentes en chutney. Zoals je weet, of niet, heb ik een volkstuin en vaak komt alle oogst op hetzelfde moment. Ik krijg dit nooit weggegeten en daarom “moet” er

Transformatiedag & Allerheiligen

Transformatie, wie heeft er nog nooit van gehoord? “Transformatie is het overgaan van de ene in de andere vorm” En dat is precies wat we gaan doen op deze transformerende dag. En dat op ALLERHEILIGEN, de dag nadat de sluiers tussen deze en gene zijde vrijwel nihil zijn. Hoe mooi is