Lisette-Anne Geen categorie De Ongetemde Ziel

De Ongetemde Ziel

Wees voluit in verbinding met je ziel

Ik was bezig met een hartchanneling en terwijl ik me op haar hart afstemde, versprak” ik me: “Wie ben jij wanneer je ongetemd bent vanuit je ziel?” Ik dacht toen: “Dat ga ik opschrijven. Dat klinkt heel goed, de ongetemde ziel. Ja, dit komt ineens in me op, daar ga ik een programma over geven.

Een reis, een queeste van 13 dagen naar het diepste van het diepste van onze ziel.

Een ontdekkingsreis waarin we onszelf gaan leren kennen. Onze zieleopdrachten opgraven en naar de oppervlakte brengen. Waarna we voluit gaan leven, in verbinding met onze ziel, sterk in onze schoenen staand en vooruit kijkend naar ons levenspad.

Heb jij altijd al “iets” met die ziel gehad maar wist je niet hoe je erbij moest komen?

Heb jij altijd al een gevoel gehad dat er meer moet zijn dan het leven wat je nu leidt?

Heb jij altijd al gedacht dat jij voorbestemd was voor méér en bovenal GROTER?

Heb jij altijd al LOS willen gaan?

Voluit willen gaan?

Onaangepast, volkomen en ongebreideld jezelf willen zijn?

Wow, wat denk je zelf? Ja, dit is dan JOUW zielenreis…..

Het is heerlijk om vanuit je ziel te gaan leven.

Ja te zeggen tegen je ziel. Ja te zeggen tegen je ziel opdracht. Je over te geven aan je HOOGSTE PAD. Voluit te gaan, alle remmen los. Gas geven en scheuren over de snelweg van de ziel. Helemaal compleet absoluut totaal JEZELF zijn. Wars van moetens en aannames en invullingen. Gewoon VRIJ OPEN JEZELF zijn.

Je KLEINE zelf achter je laten en in je GROTE GROTERE GROOTSTE zelf te stappen.

Ongetemd galopperen op deze zielenreis, uniek voor jou.

Jouw reis. Jouw Ziel. Jouw leven.

Niet voluit leven vanuit je ziel is niet leven. Als en wanneer je eenmaal de levensstroom van de ziel volgt komt alles in een stroomversnelling. Je was gewend dat je leven op z’n gemakje voortkabbelde. Met een ongetemde ziel ga jij als een formule 1 wagen. Afremmen gaat niet meer. Natuurlijk, je kunt af en toe een pitstop maken, maar dan ga je weer vol gas. Je gaat eindelijk doen waarvoor je deze keer op aarde bent gekomen.

Ik heb jaren te klein geleefd.

Geleefd volgens de regels. Niemand voor het hoofd stotend (althans proberend). Mijn best doen. Wel gas geven maar binnen wat “mag” (wat als iemand er iets van denkt?) En wat levert dat op? Dat ik nu pas, in mijn ogen later dan had gekund, mijn zieledoel aan het volgen ben. Gedane zaken nemen geen keer. Maar zo af en toe denk ik: dat had veel eerder gekund, veel eerder gemogen.

En dat wil ik bij jou helpen voorkomen: dat je jaren jezelf te klein houdt.

Dat je nog jaren bezig bent met wat anderen wellicht wel of niet denken. Dat is ZO zonde. Maak die verbinding met je ziel. Breek los. Laat je ziel vrij. Leef met een ongetemde ziel: voluit in PASSIE en VERBINDING.

Je leven is NU. Leef het dan ook.

13 dagen waarin we diep in onze ziel duiken.

Opgraven wat opgegraven mag worden. Aanraken wat aangeraakt mag worden. Helen wat geheeld mag worden. Bestendigen wat bestendigd mag worden. In volle, absolute overgave. Om in vertrouwen, vreugde en EXTASE ons over te geven aan onze ziel en onze zielenopdracht.

Op zoek te gaan en te vinden: ongebreidelde zielen passie!

Hoe kun je meedoen met dit programma?

Heel simpel! Het staat al voor je klaar in de Spirituele Academie. Je krijgt toegang tot dit programma al voor € 1,21 (proefabonnement): Spirituele Academie proefabonnement

Of, je schaft alleen dit programma aan en dan betaal je € 139: De Ongetemde Ziel

Ik zou zeggen: neem een abonnement op de Spirituele Academie en krijg toegang tot ALLES: Spirituele Academie

#ziel #ongetemdeziel #zielenpassie #zielenreis

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS