Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit: waar “ik heb het niet verdiend” een excuus is voor degenen die liever in de slachtofferrol blijven

Spiritualiteit: waar “ik heb het niet verdiend” een excuus is voor degenen die liever in de slachtofferrol blijven

piritualiteit gaat verder dan enkel oppervlakkige rituelen en kalmerende muziek. Het vraagt om moed, doorzettingsvermogen en de bereidheid om naar jezelf te kijken. Ik zie regelmatig mensen in mijn praktijk die vastlopen op hun spirituele pad wanneer ze geconfronteerd worden met uitdagende situaties. Ik wil je inspireren om je eigen weerstand onder ogen te zien en actief aan te pakken, zodat je kunt groeien op zowel persoonlijk als spiritueel vlak.

🌟 De Kracht van Zelfreflectie: 🌟

In spiritualiteit is het essentieel om naar binnen te keren en eerlijk te zijn tegenover jezelf. Het betekent de moed hebben om je eigen waarheid te onderzoeken en te accepteren. Helaas hanteren velen een oppervlakkige benadering van spiritualiteit: zolang alles liefdevol en plezierig is, lijkt het goed te gaan. Maar wanneer ongemak, pijn of verdriet opduikt, geven ze vaak op en keren terug naar hun comfortzone. Ze onderdrukken deze gevoelens totdat ze opnieuw de kop opsteken en ze er niet langer omheen kunnen. En dan is de “klus” nóg groter geworden.

🔥Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen groei:🔥

Het is belangrijk om te beseffen dat als je ervoor kiest om je eigen ‘sh*t’ niet onder ogen te zien, je ook niet kunt verwachten dat je –snel- spiritueel zult groeien. Als je ervoor kiest om je eigen obstakels te vermijden, kun je niet verwachten dat je –snel- spiritueel zult groeien. Als je anderen snel ziet groeien, bedenk dan dat zij waarschijnlijk hard werken aan hun ontwikkeling. Stop met vergelijken en neem de leiding over je eigen pad. Wees verantwoordelijk voor je eigen groei, of gebrek daar aan. Steek hand in eigen boezem.

🌿 Sluit je aan bij de Passievol & Bewust Vip groep en begin vandaag nog aan jouw transformatie! 🌿

Spiritualiteit is een reis van ‘zijn’ en ‘doen’. Het vraagt om inzet, zelfreflectie en het nemen van verantwoordelijkheid. Dus waar wacht je nog op?

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je spirituele ontwikkeling, dan nodig ik je graag uit om lid te worden van de Vip groep en de Spirituele Academie.

 #spiritueleacademie#spiritualiteit#spiritueelleven#passievolenbewustVIP#praktischespiritualiteit

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS